Rondleidingen

Hieronder vindt u data en tijdstippen van de gebruikelijke algemene rondleidingen, deze gaan altijd door, er zijn geen kosten aan verbonden maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld

Bent u met een groepje van minimaal 7 deelnemers dan kunnen we, alleen voor uw groep, op een in overleg gekozen datum en tijdstip, een rondleiding aanbieden.
Ook onderwerpen en route kunnen aan uw voorkeuren worden aangepast. Indien gewenst ook in een andere gangbare Europese taal dan Nederlands.

Neem tijdig contact met ons op via stichtinginparadisum@kpnmail.nl

Begraafplaats Daalseweg
Rondleidingen op 27 mei, 24 juni en 29 juli 2018

Om 13:00 uur door Bert Eggelaar met aandacht voor symboliek, vormgeving, kunst en kunstnijverheid
Om 14:00 uur door Bart Janssen, aandacht voor graven met een bijzonder verhaal

Op Open Monumentendag, 8 en 9 september 2018 zijn er speciale rondleidingen om 13:00 uur en 14:00 uur.

Verzamelen bij de ingang van de begraafplaats

Begraafplaats Stenenkruisstraat
Rondleidingen op 27 mei, 24 juni en 29 juli 2018 om 12:00 uur

Verzamelen bij het gebouwtje hoek Prins Bernardstraat en Athelonepad

Tijdens “Open Monumentendag”, op 8 en 9 september 2018, is de begraafplaats van 11:00 – 17:00 toegankelijk en worden er om 11:00 uur en 15:00 uur rondleidingen gegeven.

Begraafplaats Dorpsstraat Neerbosch
Op het kerkhof naast het “Witte Kerkje” aan de Dorpsstraat te Neerbosch zijn in de afgelopen 5 jaar door vrijwilligers 48 graflocaties aan de oppervlakte gebracht. In de periode mei tot en met augustus 2017 werd dit kerkhof vakkundig gerestaureerd.
Op zaterdag 8 september 2018, tijdens Open Monumentendag, is er van 11:00 uur tot 17:00 uur iemand aanwezig die u nader kan informeren en ook het kerkje is dan toegankelijk.